News Flash:

Prajitura cu mere si scortisoara

12 Mai 2016
2199 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cateva mere

Pentru aluat:
2 oua medii
150 gr zahar pudra
100 gr faina de grau
1 lingurita scortisoara
50 ml ulei de gatit

Pentru decor:
1 lingura zahar brun
1 lingurita scortisoara

Mod de preparare:

1. Taie merele in felii cat mai subtiri.
2. Mixeaza ouale, apoi pune zaharul pudra. Omogenizeaza bine.
3. Amesteca faina cu scortisoara si pune peste galbenusuri, impreuna cu uleiul. Omogenizeaza.
4. Tapeteaza cu hartie de copt o tava.
5. Pune jumatate din compozitia in tava, apoi feliile de mere si acopera cu restul de compozitie. Ideal e sa fie o tava cu inel detasabil.
5. Baga tava in cuptorul incins la 185 de grade Celsius, pentru 35-40 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.
6. Serveste prajitura de mere cu zahar brun si scortisoara presarate.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajitura mere tort mere prajitura fructe prajitura usoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

937 viz    0 com
1110 viz    0 com
2706 viz    0 com
1403 viz    0 com
2033 viz    0 com
12763 viz    0 com
1489 viz    0 com
3266 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1702 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025121 (s)