News Flash:

Prajitura cu mere si scortisoara

12 Mai 2016
2030 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cateva mere

Pentru aluat:
2 oua medii
150 gr zahar pudra
100 gr faina de grau
1 lingurita scortisoara
50 ml ulei de gatit

Pentru decor:
1 lingura zahar brun
1 lingurita scortisoara

Mod de preparare:

1. Taie merele in felii cat mai subtiri.
2. Mixeaza ouale, apoi pune zaharul pudra. Omogenizeaza bine.
3. Amesteca faina cu scortisoara si pune peste galbenusuri, impreuna cu uleiul. Omogenizeaza.
4. Tapeteaza cu hartie de copt o tava.
5. Pune jumatate din compozitia in tava, apoi feliile de mere si acopera cu restul de compozitie. Ideal e sa fie o tava cu inel detasabil.
5. Baga tava in cuptorul incins la 185 de grade Celsius, pentru 35-40 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.
6. Serveste prajitura de mere cu zahar brun si scortisoara presarate.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajitura mere tort mere prajitura fructe prajitura usoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

816 viz    0 com
982 viz    0 com
2564 viz    0 com
1121 viz    0 com
1898 viz    0 com
12283 viz    0 com
1348 viz    0 com
2895 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1551 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023221 (s)