News Flash:

Prajitura cu mere si scortisoara

14 Martie 2016
20687 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
faina cat cuprinde
cateva cubulete de unt
1 ou
1 varf de cutit de sare
10 g praf de copt
6 linguri de lapte

Pentru umplutura:
1,2 kg de mere
400 gr zahar
putina scortisoara

1 ou batut bine
2-3 plicuri zahar vanilat

Mod de preparare:

1. Amesteca toate ingredientele pentru aluat intr-un lighean mai mare. Ai grija sa le uniformizezi.
2. Inveleste aluatul cu un prosop curat si lasa-l la loc caldut, timp de jumatate de ora.
3. Imparte aluatul in doua si trece cu sucitorul peste ambele. Trebuie sa aiba aceleasi dimensiuni.
4. Da pe razatoare merele, apoi pune-le la foc mic, cu scortisoara si zahar. Amesteca din cand in cand in oala.
5. Tapeteaza o tava cu hartie de copt.
6. Pune o foaie de aluat in tava, acopera cu merele gatite, apoi pune a doua foaie de aluat.
7. Cresteaza foaia de deasupra cu o furculita din loc in loc si unge-o cu oul batut.
8. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius. Prajitura cu mere e gata cand prinde o culoare rumena.
Serveste cu zahar vanilat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajitura mere prajitura usoara prajitura rapida
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

CharlesLouff  | #1382
wh0cd805974 robaxin online nootropil buy glucophage
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1512 (s) | 35 queries | Mysql time :0.021969 (s)