News Flash:

Prajitura cu mere si scortisoara

4 Ianuarie 2016
1815 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
500 g faina
10 linguri de ulei
10 linguri suc de rosii
10 linguri de zahar
1 plic de amoniac stins cu otet

Pentru compozitie:
5 mere
1 lingurita scortisoara
zahar dupa gust
1 lingurita ulei

Mod de preparare:

Pregatirea aluatului: amestecam ingredinetele si framantam aluatul pana se incorporeaza toata faina. Aluatul obtinut se imparte in patru parti, se intind pe dosul tavii tapetate cu faina si se coc aproximativ 10 minute. Pregatirea compozitiei: Dam merele pe razatoare si le calim impreuna cu zaharul, lingurita de ulei si scortisoara. Compozitia de mere se repartizeaza uniform intre foi. Prajitura se tine la rece, pana a doua zi, cand se inmoaie indeajuns si poate fi taiata.

sursa: crestinortodox
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajitura mere prajitura scortisoara prajitura post
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1383 viz    0 com
1330 viz    0 com
22755 viz    0 com
1852 viz    0 com
2900 viz    0 com
3420 viz    0 com
3721 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1786 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030152 (s)