News Flash:

Prajitura cu mere si scortisoara

19 Iulie 2013
1331 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
4 mere
4 linguri zahar
100 ml ulei
scortisoara
zahar vanilat
faina cat cuprinde (cca 300 – 400 g. in functie de marimea merelor)

Pentru crema:
100 gr unt
2 linguri zahar
cacao

Mod de preparare:

Blat:
Se razuiesc merele, pe varianta mare, se adauga zaharul, uleiul, scortisoara, zaharul vanilat. Se mixeaza bine, se adauga faina pana se face o crema de consistenta medie. Se tapeteaza un vas cu hartie de copt, se toarna compozitia si se introduce in cuptor cca 45 min la 200 grade. Dupa ce s-a copt blatul se scoate si se taie in bucatele, se adauga crema pe deasupra in stare fierbinte, inclusiv printre taieturile blatului.

Crema:
Se topeste untul, se adauga zaharul, se amesteca pana se topeste zaharul, se adauga cacao.

Se serveste rece.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mere scortisoara zahar vanilat crema zahar cacao crema
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1327 viz    0 com
1243 viz    0 com
2520 viz    0 com
1216 viz    0 com
1033 viz    0 com
1796 viz    0 com
1922 viz    0 com
2142 viz    0 com
1726 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1682 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025007 (s)