News Flash:

Prajitura cu mere si portocala - reteta pentru sezonul rece

8 Ianuarie 2016
4507 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura cu mere si portocala - reteta pentru sezonul rece

Ingrediente:

Pentru aluat brisee:
putina apa
250 gr faina
125 gr unt
putina sare

Alte ingrediente:
4 mere
2-3 plicuri zahar vanilat
coaja rasa de la o portocala

Mod de preparare prajitura cu mere si portocala:

1. Amesteca faina cu untul, sarea si apa. Framanta-l bine.
2. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
3. Tapeteaza o tava cu hartie de copt.
4. Intinde aluatul in ea, iar din loc in loc inteapa-l cu o furculita.
5. Baga tava in cuptor pentru aproximativ 10 minute.
6. Spala merele, cojeste-le si feliaza-le sau taie-le cubulete.
7. Amesteca merele cu zaharul vanilat si coaja de portocala.
8. Pune mixul peste aluat.
9. Baga tava in cuptor pentru aproximativ 35-40 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajitura mere prajitura portocale prajitura rapida
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1554 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019558 (s)