News Flash:

Prajitura cu mere prajite

5 Septembrie 2012
2043 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 mere
2/3 cana faina
1 lingura zahar pudra + suplimentar
1/2 lingurita coaja de lamaie rasa
1/4 lingurita praf de copt
1 ou
1/2 cana lapte
1 lingurita ulei + suplimentar
scortisoara bete
    

Mod de preparare:

Scoate cotorul merelor cu ajutorul unui instrument special. Taie apoi merele in felii mai groase.

Amesteca fina, 1 lingura de zahar praf, coaja de lamaie si praful de copt. In alt recipient bate oul, adauga lapte si 1 lingurita de ulei si amesteca bine. Toarna aceasta compozitie cu ou peste prima compozitie, din faina. Bate bine pentru a obtine o pasta neteda. Inmoaie feliile de mar in aceasta pasta, elimina excesul si prajeste-le intr-o baie de ulei incins, cate 1 minut pe fiecare parte, pana devin aurii. Scurge merele pe un prosop de hartie pentru a scapa de excesul de grasime. Presara zahar praf. Se servesc ca atare, decorate cu bete de scortisoara.
 
sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2134 viz    0 com
994 viz    0 com
1575 viz    0 com
2055 viz    0 com
1320 viz    0 com
1977 viz    0 com
1932 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1762 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033471 (s)