News Flash:

Prajitura cu mere, nuca si scortisoara

2 Octombrie 2013
2677 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1.5-2 kg mere
scortisoara
prf de copt
o cana de faina
o cana de gris
o cana de zahar
nuca macinat
nuca de cocos

Mod de preparare:

Se rad 1,5 – 2 kg mere si se amesteca cu scortisoara. Se amesteca o cana de faina (si praf de copt), o cana de zahar, o cana de gris. Praful rezultat se imparte in doua. Se puneintr-o tava ulei (mai mult decat atunci cand se unge tava) si se toarna prima jumatate din amestecul de faina, gris si zahar, apoi jumatate din merele rase si iar cealalta jumatate de praf (faina, gris, zahar). Ultimul strat este format din restul merelor rase, deasupra carora se poate presara nuca macinata.
Se da tava la cuptor timp de 30-40 de minute. Se scoate putin si se presara nuca de cocos, apoi se mai lasa 5 minute la cuptor.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1002 viz    0 com
8216 viz    0 com
2029 viz    0 com
1534 viz    0 com
2711 viz    0 com
1715 viz    0 com
2067 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1626 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024113 (s)