News Flash:

Prajitura cu mere

14 Decembrie 2012
5653 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 oua
2 linguri faina
6 mere potrivit de mari, rase
6 linguri zahar
3 linguri pesmet
sirop din 2-3 linguri zahar si putin rom
1 paharel rom
unt si pesmet pentru forma

Mod de preparare:


Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul, se pune putin câte putin faina, apoi romul si pesmetul. Dupa ce se amesteca bine totul, se adauga merele curatate de coaja si râse, se mai amesteca si apoi se pune spuma de la cele 6 albusuri.

Se toarna compozitia într-o forma unsa cu putin ulei (sau un strat subtire de unt sau margarina) si presarata cu pesmet si se coace la foc potrivit. Când este gata, se pune pe o farfurie si se siropeaza cât este înca fierbinte.

sursa: apropo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua faina mere zahar pesmet sirop rom unt foc potrivit farfurie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1373 viz    0 com
8259 viz    0 com
2513 viz    0 com
3073 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1786 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032721 (s)