News Flash:

Prajitura cu mere

31 Martie 2011
1611 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura cu mere
Mod de preparare: Merele se curata si se taie felii, apoi s epun impreuna cu zaharul intr-o cratita mare la foc mic pana se topeste zaharul si se inmoaie putin merele. Se ia cratita de pe foc si se adauga treptat o parte din faina, praful de copt, mirodeniile, sarea, nuca si stafidele inmuiate cu putin rom. Se amesteca cu grija si se mai adauga uleiul si restul d efaina. Compozitia trebuie sa fie groasa. Se toarna in tava mare unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se coace la foc potrivit 45 de minute. Cand s-a racit, se pudreaza cu zahar sau se aplica glazura de cacao sau serbet. Ingrediente: 6 mere, 1 cana ulei, 3 cani faina, 1.5 cana zahar, 1 lingurita praf de copt, 1 lingurita bicarbonat de sodiu, 1 lingurita sare, 1 lingura rasa scortisoara, ½ cana nuca pisata, ½ cana stafide, 1 plic zahar vanilat, zahar pentru pudrat
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chec dovleac vodca sirop stafide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1555 viz    0 com
1515 viz    0 com
1505 viz    0 com
1234 viz    0 com
3154 viz    0 com
1667 viz    0 com
2158 viz    0 com
5811 viz    0 com
1759 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1539 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019346 (s)