News Flash:

Prajitura cu mere

31 Martie 2011
1206 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura cu mere
Mod de preparare:

Merele se curata si se taie felii, apoi s epun impreuna cu zaharul intr-o cratita mare la foc mic pana se topeste zaharul si se inmoaie putin merele.
Se ia cratita de pe foc si se adauga treptat o parte din faina, praful de copt, mirodeniile, sarea, nuca si stafidele inmuiate cu putin rom.
Se amesteca cu grija si se mai adauga uleiul si restul d efaina. Compozitia trebuie sa fie groasa.
Se toarna in tava mare unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se coace la foc potrivit 45 de minute.
Cand s-a racit, se pudreaza cu zahar sau se aplica glazura de cacao sau serbet.

Ingrediente:

6 mere, 1 cana ulei, 3 cani faina, 1.5 cana zahar, 1 lingurita praf de copt, 1 lingurita bicarbonat de sodiu, 1 lingurita sare, 1 lingura rasa scortisoara, ½ cana nuca pisata, ½ cana stafide, 1 plic zahar vanilat, zahar pentru pudrat

chec dovleac vodca sirop stafide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1335 viz    0 com
1167 viz    0 com
1115 viz    0 com
1017 viz    0 com
2705 viz    0 com
1096 viz    0 com
1748 viz    0 com
5400 viz    0 com
1367 viz    0 com

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1445 (s) | 24 queries | Mysql time :0.011241 (s)