News Flash:

Prajitura cu mere

5 Aprilie 2011
1236 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura cu mere
Mod de preparare al acestei retete de post: Merele se curata si se taie felii, apoi s epun impreuna cu zaharul intr-o cratita mare la foc mic pana se topeste zaharul si se inmoaie putin merele. Se ia cratita de pe foc si se adauga treptat o parte din faina, praful de copt, mirodeniile, sarea, nuca si stafidele inmuiate cu putin rom. Se amesteca cu grija si se mai adauga uleiul si restul de faina. Compozitia trebuie sa fie groasa. Se toarna in tava mare unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se coace la foc potrivit 45 de minute. Cand s-a racit, se pudreaza cu zahar sau se aplica glazura de cacao sau serbet. Ingredientele acestei retete de post: 6 mere, 1 cana ulei, 3 cani faina, 1.5 cana zahar, 1 lingurita praf de copt, 1 lingurita bicarbonat de sodiu, 1 lingurita sare, 1 lingura rasa scortisoara, ½ cana nuca pisata, ½ cana stafide, 1 plic zahar vanilat, zahar pentru pudrat
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chec dovleac stafide sirop
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5955 viz    0 com
3987 viz    0 com
4965 viz    0 com
2402 viz    0 com
1521 viz    0 com
1291 viz    0 com
3112 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1710 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019276 (s)