News Flash:

Prajitura cu menta si ciocolata neagra

2 Septembrie 2013
2896 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

375 g ciocolata neagra topita
2 cani si jumatate de zahar pudra
1 lingura de ulei vegetal
2 linguri de lapte
1/4 lingurita esenta de menta

Mod de preparare:

Topeste ciocolata la microunde aproximativ 2-3 minute pana cand se omogenizeaza si toarn-o apoi intr-o tava tapetata cu hartie de copt, apoi pune-o la rece pentru 15 minute.
Cerne zaharul pudra intr-un castron si amesteca-l cu uleiul si laptele pana cand obtii o pasta groasa si pune compozitia la cuptorul cu microunde aproximativ 2 minute. Adauga in ea si esenta de menta, apoi pune-o la rece pentru 2 minute.
Toarna amestecul de menta peste ciocolata si intinde-l cu o spatula. Pune compozitia din nou la rece pentru 15 minute. Topeste si restul de ciocolata ramasa si intinde-o peste crema de menta. Pune din nou ciocolata la rece.

Prajiturile cu ciocolata neagra si menta se servesc reci, taiate bucatele micute.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ulei vegetal castron
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1636 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019656 (s)