News Flash:

Prajitura cu marmelada de portocale

15 Decembrie 2014
2529 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

175 gr unt moale
175 gr zahar pudra
3 oua mari
175 gr faina cernuta
coaja rasa de la o portocala

Pentru topping:

2 linguri marmelada de portocale
175 g zahar pudra
4 linguri suc de portocale

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 190 grade Celsius, Greseaza o tava si tapeteaz-o cu hartie de copt. Mixeaza untul cu zaharul pana obtii o crema pufoasa, apoi adauga pe rand ouale, iar spre final si faina si coaja rasa de portocala. Pune aluatul in tava si baga-l in cuptor. Dupa vreo 35 de minute este gata. Lasa-l sa se raceasca nu mai mult de cateva minute, apoi scoate blatul pe un platou. Taie-l in doua, pe orizontala. Acoepra primul strat, acum pune marmelada si lasa-l deoparte.

Mixeaza separat sucul de portocale si zaharul pudra. Intine glazura peste al doilea strat de prajitura.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajitura portocale reteta prajituri prajituri craciun culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1695 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026802 (s)