News Flash:

Prajitura cu marmelada

19 Octombrie 2012
4555 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

Blat:
300 gr faina
1 praf de copt
6 galbenusuri
250 gr zahar
50 gr unt
o cana de lapte (250)
20 gr cacao

Crema:

6 albusuri
o lingurita de lamaie
un pumn de nuca prajita
350 gr zahar
1 zahar vanilat

Mod de preparare:

Blat
Se freaca galbenusurile cu zahar, unt, cacao, lapte, faina si un praf de copt. Se coace in tava unsa bine cu unt.

Crema
Sase albusuri se bat bine cu 350g zahar, zeama de lamaie si vanilie. Se pune compozitia pe o baie de aburi. Rezulta o crema tare ca la bezele.

Asamblare
Se unge cu marmelada blatul, se pune crema, se presara nucile, apoi se rade ciocolata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete prajituri retete desert retete culinare blat faina galbenusuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5614 viz    0 com
1515 viz    0 com
3381 viz    0 com
3860 viz    0 com
5046 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1859 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027615 (s)