News Flash:

Prajitura cu marmelada

19 Octombrie 2012
4386 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Blat:
300 gr faina
1 praf de copt
6 galbenusuri
250 gr zahar
50 gr unt
o cana de lapte (250)
20 gr cacao

Crema:

6 albusuri
o lingurita de lamaie
un pumn de nuca prajita
350 gr zahar
1 zahar vanilat

Mod de preparare:

Blat
Se freaca galbenusurile cu zahar, unt, cacao, lapte, faina si un praf de copt. Se coace in tava unsa bine cu unt.

Crema
Sase albusuri se bat bine cu 350g zahar, zeama de lamaie si vanilie. Se pune compozitia pe o baie de aburi. Rezulta o crema tare ca la bezele.

Asamblare
Se unge cu marmelada blatul, se pune crema, se presara nucile, apoi se rade ciocolata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete prajituri retete desert retete culinare blat faina galbenusuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5532 viz    0 com
1394 viz    0 com
3319 viz    0 com
3784 viz    0 com
4972 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1661 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033005 (s)