News Flash:

Prajitura cu mar si bezea

6 Septembrie 2011
4926 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura cu mar si bezea
Ingrediente: 2 mere 18 linguri faina 4 galbenusuri 12 linguri lapte coaja rasa de lamaie 12 linguri zahar 12 linguri ulei 1 praf de copt Pentru bezea: 1 zahar vanilat 4 albusuri 8 linguri de zahar Mod de preparare: Mai intai se mixeaza galbenusurile cu zaharul. Dupa aceea se adauga uleiul, laptele coaja rasa de lamaie, iar la final faina si praful de copt. Se toarna compozitia in tava unsa si tapetata cu faina. Deasupra se pun merele taiate felii si se coace 20 de minute. Intre timp se bat albusurile spuma cu zaharul. Se scoate blatul din cuptor, se asaza bezeaua si se niveleaza. Se coace din nou pentru 20 de minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovleac faina crma nutella lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4013 viz    0 com
3030 viz    0 com
1897 viz    0 com
3027 viz    0 com
1245 viz    0 com
2376 viz    0 com
1794 viz    0 com
1037 viz    0 com
1000 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1718 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012739 (s)