News Flash:

Prajitura cu mango si migdale

16 Ianuarie 2015
3658 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru crusta:
95 gr pudra migdale
55 gr biscuiti graham faramitati
30 gr zahar
3 linguri unt

Pentru aluat:
100 gr zahar
1/2 boabe de vanilie
3 oua
150 gr piure mango
cc 85 gr crema de branza la temperatura camerei

Alte ingrediente:
150 gr ciocolata alba

Mod de preparare:

Mixeaza toate ingredientele pentru crusta, apoi punele intr-o tava si baga-le in cuptorul incins, pentru 10-12 minute.
Intre timp, amesteca crema de branza cu zaharul si cu boabele de vanilie. Dupa ce obtii o crema pufoasa, adauga ouale pe rand. Mixeaza bine, iar la final pune si piureul de mango. Toarna totul peste crusta din tava si baga inapoi in cuptor, la 170 de grade Celsius, de data aceasta pentru 50-60 de minute. Scoate tava, toarna ciocolata topita si da la rece peste noapte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajituri retete mango prajituri fructe retete usoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1513 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021162 (s)