News Flash:

Prajitura cu lamaie pentru Pasti

30 Aprilie 2013
1740 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:

75 g faina
175 g zahar
5 albusuri
1 lingurita sare de lamaie
un praf de sare
cateva picaturi esenta de vanilie

Pentru glazura:

200 g zahar pudra
3 linguri zeama de lamaie
colorant alimentar galben
10 oua de zahar

Mod de preparare:

Mai intai, cerne faina si 125 de grame de zahar de cel putin 2 ori. Separat, intr-un bol, amesteca albusurile cu sarea de lamaie si mixeaza-le pana se fac spuma. Adauga peste ele treptat zaharul ramas si amesteca bine din nou. Apoi, toarna in aceasta compozitie faina si zaharul cernute, esenta de vanilie si mixeaza-le. Pune compozitia intr-o tava si las-o la cuptorul preincalizit la 180 de grade 30 de minute.
Prepara glazura din zaharul pudra cernut, zeama de lamaie mixate bine. Adauga peste ele colorantul si inca putina zeama de lamaie.
Prajitura de Paste cu lamaie se serveste rece, cu glazura si decorata cu oua de zahar.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

blat faina glazura zahar pudra
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1707 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027469 (s)