News Flash:

Prajitura cu fructe si budinca

1 August 2016
7280 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru budinca:
320 ml lapte semidegresat
37 gr budinca de vanilie
2 linguri de zahar tos

Pentru aluat:
3 oua medii
foarte putina sare
125 gr zahar pudra
100 gr faina integrala
8 gr praf de copt
4 linguri apa
2 linguri cacao pudra

Alte ingrediente:
prune
caise
2 linguri zahar pudra

Mod de preparare:

1. Pregateste mai intai budinca din laptele, zaharul tos si praful din plic. Las-o apoi la racit.
2. Spala fructele. Prunele le poti injumatati, dar caisele trebuie taiate in felii destul de subtiri.
3. Separa ouale si bate spuma albusurile cu praful de sare.
4. Mixeaza galbenusurile cu zaharul pudra.
5. Amesteca faina cu praful de copt si cu apa. Pune-le peste galbenusuri.
6. Adauga cacaoa si albusurile spuma.
7. Tapeteaza o tava cu hartie de copt si pune compozitia in ea.
8. Pune in tava, din loc in loc, budinca, folosind o lingura. Nu amesteca!
9. Incorporeaza apoi fructele si baga in cuptorul incins la 180 de grade Celsius.
Serveste cu zahar pudra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajitura fructe prajitura budinca prajitura usoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1463 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018616 (s)