News Flash:

Prajitura cu fructe si branza

24 Ianuarie 2014
1921 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 oua
5 linguri faina
5 linguri zahar
3 linguri ulei
branza de vaci

arome
stafide
fructe uscate

Mod de preparare:


Se bat albusurile spuma si separat galbenusurile cu faina, zahar, ulei. Se combina cele doua compozitii si jumatate se rastoarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Cealalta jumatate se amesteca cu branza de vaci, stafide, caise uscate, esenta de vanilie, coaja de lamaie si se rastoarna peste celalta parte din compozitie. Cantitatea de branza depinde de gusturile fiecaruia (recomandare 7-8 linguri de branza). Se da tava la cuptor si se face proba cu scobitoarea pentru a vedea cand e gata.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete tarta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2208 viz    0 com
4856 viz    0 com
1620 viz    0 com
1895 viz    0 com
7283 viz    0 com
3504 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1602 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029180 (s)