News Flash:

Prajitura cu foi si crema de vanilie

4 Iulie 2016
7220 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
2 foi aluat de patiserie

Pentru crema:
2 plicuri budinca de vanilie
700 ml de lapte semidegresat
2 plicuri zahar vanilinar
8 linguri de zahăr granulat
400 g de branză de vaci semi-degresata
100 g afine
100 gr zmeură

Pentru decor:
2 linguri de zahar pudra

Mod de preparare:

1. Tapeteaza doua tavi cu hartie de copt.
2. Pune foile in tava, inteapa-le cu furculita, apoi baga-le in cuptorul incins la 200 de grade Celsius, pentru vreo 8-10 minute.
3. Scoate apoi foile. Pe una dintre ele tai-o in patrate de dimensiuni potrivite.

Crema:
4. Pregateste budinca de vanilie, conform instructiunilor de pe plicuri. Foloseste ambele tipuri de zahar.
5. Mixeaza branza de vaci cu budinca pregatita. Omogenizeaza.
6. Spala fructele si pune-le in compozitie.
7. Intinde compozitia peste foaia intreaga, apoi acopera cu foaia taiata in patrate.
Pentru decor presara zahar pudra si cateva fructe (daca mai ai).
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajitura foi prajitura crema
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1536 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018818 (s)