News Flash:

Prajitura cu Fanta

19 Februarie 2014
3541 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
6 oua
6 linguri zahar
100 ml ulei
6 linguri faina
un praf de copt
cacao

Pentru crema:
500g branza dulce mai cremoasa
200g zahar pudra
200g unt
2 plicuri zahar vanilat
esenta de rom
un plic de gelatina

Pentru glazura:
2 budinci de vanilie
700ml suc de fanta de portocale
zahar dupa gust, tinand cont ca si sucul este dulce

Mod de preparare:


Galbenusurile se freaca cu zaharul si uleiul pana se formeaza o crema groasa ca o maioneza. Albusurile se bat spuma si se incorporeaza cu crema de galbenusuri , se adauga faina, praful de copt si cacao. Se coace un blat in tava tapetata cu hartie de copt si se lasa la racit. Gelatina se pune in 100ml lapte sau apa la hidratat 10 minute apoi o punem la topit. Branza se freaca cu zaharul, se adauga untul si esentele. In gelatina rocorita se pun 2 linguri de crema, se amesteca bine apoi o turnam usor in crema de branza amestecand incontinuu. Crema o intindem pe blatul rece. Se dizolva budinca in suc rece si se fierbe pana se ingroasa. O lasam sa se rocoreasca putin si o intindem usor pe prajitura.

Prajitura cu Fanta recomandata de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajitura fanta retete prajituri retete fanta retete dulci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1711 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028715 (s)