News Flash:

Prajitura cu faina de migdale

27 Martie 2014
5999 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 portocale mici
125 g unt topit
250 ml lapte de vaca
3 oua batute
220 g faina
1 lingurita praf de copt
200 g zahar
70 g faina de migdale (migdale macinate)

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 180 grade. Ungem o tava de cozonac. Punem portocalele intr-o craticioara si le acoperim cu apa rece. Punem craticioara pe foc si lasam pana da in clocot. Scurgem apa. Le punem din nou in craticioara si le acoperim cu apa rece si dam din nou in clocot. Le scurgem si le lasam sa se raceasca. Taiem portocalele cubulete si le procesam intr-un robot de bucatarie. Transferam portocalele intr-un bol si le amestecam cu unt, lapte, oua, faina, praf de copt, zahar si faina de migdale, turnam compozitia in tava si bagam la cuptor timp de 50 de minute. Lasam sa se raceasca complet inainte de servire. Servim cu unt si ceai.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete prajituri prajitura portocale faina migdale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1669 viz    0 com
2311 viz    0 com
2242 viz    0 com
10906 viz    0 com
1715 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1719 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022449 (s)