News Flash:

Prajitura cu dulceata de caise

7 August 2013
1958 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 oua
1 cana zahar
1/2 cana ulei de masline (floarea-soarelui)
esenta de vanilie
coaja de lamaie rasa
1 lingurita rasa amoniac
1/2 pachet praf de copt
4 cani de faina
1 borcan dulceata de caise

 Mod de preparare:

Ouale se bat intregi cu zaharul 10 minute. Se adauga uleiul, esenta, lamaia, amoniacul si praful de copt. Se pune faina si se framanta o coca tare. Se pastreaza un sfert din coca si restul se intinde foaie subtire intr-o tava unsa si tapetata. Peste coca se aseaza un strat de gem de caise. Deasupra se rade coca ramasa si se da la cuptor.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar coca tare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1754 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025641 (s)