News Flash:

Prajitura cu dovlecel si morcov

20 Decembrie 2012
3289 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g faina
150 ml ulei vegetal
100 g zahar
2 dovlecei dati prin razatoare
1 morcov dat prin razatoare
2 oua
1 lingurita scortisoara
½ lingurita bicarbonat de sodiu
80 g nuci uscate si pisate

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 180 grade. Ungem o tava cu 12 forme de briose. Scurgem dovleceii si morcovii de zeama. Intr-un bol se bate zaharul cu uleiul cu ajutorul unui mixer electric. Adaugam ouale, pe rand, si amestecam bine dupa fiecare. In alt bol amestecam faina cu bicarbonat si scortisoara si apoi amestecam cu ouale. Adaugam nucile si punem compozitia in tava pregatita. Bagam tava la cuptor timp de 30 de minute. Se servesc reci.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina ulei vegetal zahar dovlecei morcov oua scortisoara nuci uscate bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2085 viz    0 com
1155 viz    0 com
3339 viz    0 com
3769 viz    0 com
1575 viz    0 com
2675 viz    0 com
4518 viz    0 com
1514 viz    0 com
2217 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1697 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033447 (s)