News Flash:

Prajitura cu dovlecei si ciocolata

15 Aprilie 2014
1225 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g faina
225 g chipsuri ciocolata
115 g nuci tocate
240 ml ulei
380 g zahar
2 oua batute
450 g dovlecei rasi si storsi
1 lingurita sare
1 lingurita scortisoara
1 lingura praf de copt

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 180C si unge doua tavi de chec (20cm).  Amesteca intr-un bol faina, praful de copt, scortisoara si sarea. Intr-un alt bol amesteca dovlecii rasi si scursi, ouale batute, zaharul si uleiul. Pune amestecul tot odata peste ingredientele uscate si incorporeaza-le.
Adauga nucile si trei sferturi din chipsurile de ciocolata. Toarna aluatul in tavile pregatite. Coace timp de 55 minute sau pana cand trece testul scobitorii. Lasa prajitura sa se raceasca in tavi timp de 10 minute.
Topeste restul de ciocolata intr-un bol, la bain-marie, si picura-o deasupra prajiturilor.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete prajituri prajituri ciocolata prajituri dovlecei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1066 viz    0 com
1090 viz    0 com
1110 viz    0 com
1517 viz    0 com
2884 viz    0 com
1141 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1578 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018563 (s)