News Flash:

Prajitura cu dovlecei si ciocolata

15 Aprilie 2014
1281 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

300 g faina
225 g chipsuri ciocolata
115 g nuci tocate
240 ml ulei
380 g zahar
2 oua batute
450 g dovlecei rasi si storsi
1 lingurita sare
1 lingurita scortisoara
1 lingura praf de copt

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 180C si unge doua tavi de chec (20cm).  Amesteca intr-un bol faina, praful de copt, scortisoara si sarea. Intr-un alt bol amesteca dovlecii rasi si scursi, ouale batute, zaharul si uleiul. Pune amestecul tot odata peste ingredientele uscate si incorporeaza-le.
Adauga nucile si trei sferturi din chipsurile de ciocolata. Toarna aluatul in tavile pregatite. Coace timp de 55 minute sau pana cand trece testul scobitorii. Lasa prajitura sa se raceasca in tavi timp de 10 minute.
Topeste restul de ciocolata intr-un bol, la bain-marie, si picura-o deasupra prajiturilor.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete prajituri prajituri ciocolata prajituri dovlecei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1108 viz    0 com
1137 viz    0 com
1143 viz    0 com
1567 viz    0 com
2958 viz    0 com
1178 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1710 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024195 (s)