News Flash:

Prajitura cu crema de vanilie si cocos

18 Octombrie 2012
4700 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Blat x 3
3 linguri faina
3 oua
3 linguri zahar
1 lingurita bicarbonat stins intr-o lingura otet

Crema:
3 linguri zahar
1 plic crema cu gust de vanilie
250 ml lapte dulce

nuca de cocos

Mod de preparare:

 Se seapara ouale. Albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul, iar cand compozitia sta bat, se adauga bicarbonatul stins si galbenusurile pe rand. La final am pus faina in ploaie, amestecand cu o lingura de jos in sus.
Am pus aluatul intr-o tava unsa si am copt cca 15 minute, sau pana cand blatul este copt. Am procedat asemeni pentru toate cele 3 blaturi.
Crema se face foarte simplu: se mixeaza laptele rece cu zaharul, apoi se pune praful de crema si se mixeaza pana se leaga, sau conform indicatiilor de pe plic.
Cand blaturile s-au racit, am inceput ansamblarea, ungand fiecare blat cu crema si suprapunandu-le. Deasupra am aruncat o mana de nuca de cocos si am dat prajitura la rece.

Prajitura cu crema de vanilie recomandata de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

blat faina oua zahar bicarbonat otet crema lapte dulce tava prajitura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3319 viz    0 com
3785 viz    0 com
4973 viz    0 com
18261 viz    0 com
5638 viz    0 com
3899 viz    0 com
4848 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1652 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026118 (s)