News Flash:

Prajitura cu crema de branza , frisca si piersici – E greu sa te abtii. Creeaza dependenta!

4 Ianuarie 2017
185683 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
5 linguri de faina
5 oua
5 linguri de zahar

Pentru crema:
300 g de branza de vaci
20 g de gelatina
50 g de apa
250 g de frisca
5 linguri zahar pudra
3-4 piersici din conserva

Mod de preparare:


Blat:
1. Se bat ouale pana cand, pana se obtine o crema spumoasa.
2. Se adauga zaharul. Se continua cu mixarea.
3. Se incorporeaza faina cernuta si se amesteca usor cu o lingura.
4. Se transfera compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se baga in cuptorul incalzit.
5. Se scoate, se lasa la racit, dupa care se injumatateste pe orizontala.

Crema:
6. Se inmoaie gelatina in apa rece.
7. Se bate frisca pentru a obtine o crema spumoasa.
8. Se incorporeaza branza de vaci si zaharul pudra. Se amesteca bine.
9. Se inclazeste iar gelatina, pana se dizolva complet. Se incorporeaza in compozitia cu branza.
10. Se taie piersicile in cuburi mici si se adauga in compozitia cu branza. Se lasa putin la racit.
11. Se intinde compozitia peste prima foaie de blat, se acopera cu a doua foaie de blat si se bafa in frigider pentru vreo 3-4 ore.
12. Se serveste cu zahar pudra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajitura branza prajitura crema prajitura piersici
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1574 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020892 (s)