News Flash:

Prajitura cu citrice

16 Iulie 2012
1296 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 oua separate
10 g unt topit
80 g zahar
310 ml lapte
75 g faina
2 lingurite coaja de limeta rasa
60 ml suc de lamaie
60 ml suc de limete
80 g zahar extra

Mod de preparare:


Prima data incingem cuptorul la 180 grade. Ungem un vas de iena. Cu un mixer se bat galbenusurile cu zahar. Incorporam apoi laptele, faina, coaja de limeta, sucurile si untul. Amestecam pana obtinem o crema fina. Tot cu mixerul se bat si albusurile spuma. Adaugam zaharul si amestecam pana devine usor lucios. Amestecam cele doua compozitii si turnam in vasul pregatit. Punem vasul intr-o oala incapatoare. Turnam apa in oala si bagam la cuptor timp de 50 de minute. Lasam sa se raceasca si servim cu zahar pudra presarat pe deasupra.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua unt zahar lapte faina zahar extra cuptorul oala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1987 viz    0 com
8495 viz    0 com
1784 viz    0 com
3775 viz    0 com
2468 viz    0 com
1186 viz    0 com
1989 viz    0 com
6984 viz    0 com
1403 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1603 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028712 (s)