News Flash:

Prajitura cu cirese si zmeura

27 Mai 2013
2113 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingurita extract vanilie
1 ou
100 g zahar
110 g piure mere
120 ml ulei de masline
120 ml lapte
1/4 lingurita sare
1/2 lingurita scortisoara
2 lingurite praf de copt
200 g faina integrala de grau
220 g zmeura
220 g cirese fara samburi tocate
2 linguri fulgi migdale
2 lingurite zahar brun

Mod de preparare:


Incinge cuptorul la 180C. Unge o tava rotunda cu pereti detasabili (diametrul 22cm). Daca folosesti fructe congelate, lasa-le la dezghetat si scurge-le bine inainte sa le pui in aluat.
Amesteca faina, praful de copt, scortisoara si sarea intr-un bol. Intr-un alt recipient mixeaza laptele cu piureul de mere, uleiul, zaharul, oul si extractul de vanilie pana cand se omogenizeaza si zaharul se dizolva.

Toarna treptat ingredientele umede peste amestecul cu faina si incorporeza-le. Presara ciresele si zmeura si incorporeaza-le usor. Toarna aluatul in tava pregatita si niveleaza-l. Presara fulgii de migdale si zaharul brun. Coace prajitura timp de 45-55 de minute pana cand se rumeneste si trece de testul scobitorii. Lasa-o sa se raceasca inainte de servire.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

extract vanilie zahar zmeura zahar brun tava rotunda
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1917 viz    0 com
8706 viz    0 com
2202 viz    0 com
2734 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1878 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031343 (s)