News Flash:

Prajitura cu cirese si scortisoara

25 Octombrie 2013
1472 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 g cirese
1 ceasca de zmeura
1/3 cana de zahar
1 lingura amidon de porumb
1 lingura de sucde lamaie
1 lingura coniac
2/3 cana faina
1/2 ceasca de ovaz
1/2 ceasca de zahar brun
1 lingurita scortisoara macinata
1 varf de cutit de sare
1 lingura de unt
1 lingura ulei de canola
3 linguri de suc de portocale
1 lingura migdale tocate
inghetata

Mod de preparare:

Pentru a face umplutura combina ciresele cu zmeura, zaharul, amidonul de porumb, sucul de lamaie si coniacul intr-un castron mare. Amesteca-le bine apoi da-le la cuptor, acoperite cu o folie de aluminiu, pentru 20 de minute. Intre timp, amesteca faina cu ovazul, zaharul brun, scortisoara si sarea intr-un bol mediu. Adauga untul si amesteca bine compozitia, pana cand se omogenizeaza. Dupa aceea, adauga uleiul, sucul de portocale si amesteca-le bine. Toarna toppingul obtinut peste umplutura si da prajitura la cuptor pentru 25 de minute.
Prajitura crocanta cu cirese si migdale se serveste rece, cu inghetata.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4058 viz    0 com
1285 viz    0 com
2393 viz    0 com
1650 viz    0 com
1655 viz    0 com
1904 viz    0 com
3951 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1708 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029817 (s)