News Flash:

Prajitura cu cirese si cocos

23 Ianuarie 2013
3076 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

225 g faina
300 g gem de cirese
100 g unt la temperatura camerei
215 g zahar
100 g fulgi de cocos
3 oua
1 pliculet praf de copt
600 g cirese

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 180 grade. Ungem o tava si o tapetam cu hartie de copt. Cu un mixer electric se bate untul cu 100 g zahar. Incorporam un ou si amestecam. Cu o lingura de lemn incorporam faina, praful de copt si 20 de grame nuca de cocos, punem compozitia in tava pregatita si nivelam suprafata. Bagam tava la cuptor si lasam sa se coaca timp de 20 de minute. Dupa ce s-a racit, ungem prajitura cu gem de cirese si presaram ciresele pe deasupra. Amestecam nuca de cocos ramasa cu zaharul si cu ouale si turnam compozitia peste cirese. Mai bagam tava la cuptor pentru inca 20 de minute. Taiem prajitura cubulete si o lasam sa se raceasca complet.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina zahar oua cirese tava mixer electric
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1513 viz    0 com
1879 viz    0 com
2244 viz    0 com
6206 viz    0 com
2629 viz    0 com
3061 viz    0 com
1984 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1788 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032898 (s)