News Flash:

Prajitura cu cirese si branza de vaci

6 Mai 2016
5936 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
300 gr faina de grau
250 gr zahar pudra
12 gr praf de copt

Pentru umplutura:
500 gr branza de vaci semidegresata
330 gr cirese
4 oua medii
500 ml lapte
10 gr zahar vanilinat
50 gr zahar pudra
100 g unt topit

Mod de preparare:

1. Pune trei sferturi din untul topit intr-o tava de copt.
2. Amesteca faina cu zaharul pudra si cu praful de copt (trece-le prin site in prealabil).
3. Imprastie mixul cat mai uniform in tava, peste unt.
4. Marunteste branza si presoar-o tot cat mai uniform.
5. Pune apoi ciresele, bineinteles fara samburi.
6. Adauga zaharul pudra.
7. Mixeaza ouale cu lapte si cu zaharul vanilinat.
8. Toarna in tava cat mai uniform. Acopera cu restul de unt.
9. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 40-45 de minute sau pana cand prajitura trece testul cu scobitoarea.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajitura cirese tarta cirese tarta branza prajitura vara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1517 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015023 (s)