News Flash:

Prajitura cu cirese - Reteta pentru incepatori

10 Iunie 2016
12663 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

Pentru prajitura:
650 gr cirese
12 gr praf de copt
380 g faina de grau
300 gr zahar pudra
foarte putina sare
2 oua medii
300 ml de lapte
200 ml ulei de gatit

Pentru decor:
20 gr unt (topit)
30 gr zahar pudra

Mod de preparare:

1. Spala si scoate samburii din cirese.
2. Tapeteaza o tava cu hartie de copt si incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
3. Pune ingredientele pentru prajitura intr-un bol si amesteca foarte bine.
4. Transfera compozitia in tava si unge-o cu untul topit, amestecat cu zahar pudra.
5. Baga in cuptor pentru aproximativ 45-50 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajitura cirese tarta cirese prajitura usoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1695 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019064 (s)