News Flash:

Prajitura cu cirese

4 Iulie 2012
1225 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

425 g cirese fara samburi
75 g faina
1 lingurita praf de copt
125 smantana lichida
250 g smantana
110 g zahar
2 lingurite esenta de vanilie
2 oua batute
zahar pudra

Mod de preparare:


Incingem cuptorul la 190 grade. Ungem o tava cu unt topit. Asezam ciresele in tava. Intr-un bol se bate smantana cu smantana dulce, zaharul, esenta de vanilie si ouale. Se amesteca bine, dupa care se incorporeaza faina si praful de copt. Turnam compozitia in tava, peste cirese. Bagam tava la cuptor timp de 25 de minute. Pudram prajitura cu zahar si servim.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina smantana lichida smantana zahar oua zahar pudra tava cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1106 viz    0 com
1630 viz    0 com
1454 viz    0 com
3542 viz    0 com
2859 viz    0 com
2647 viz    0 com
1669 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1643 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027725 (s)