News Flash:

Prajitura cu cirese

3 Iulie 2012
2662 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1.2 kg cirese fara samburi
75 g faina
50 g unt
2 linguri zahar
55 g zahar brun
50 g fulgi de ovaz

Mod de preparare:

Prima data se incinge cuptorul la 180 grade, apoi se pun la fiert ciresele cu 2 linguri de apa. Dupa vreo 8 minute se pune zahar si se mai lasa inca 5 minute. Separat se amesteca faina cu untul, apoi cu zaharul brun si cu fulgii de ovaz. Punem ciresele intr-un vas yena si presaram aluatul sfaramicios pe deasupra. Se da la cuptor timp de 25 de minute. Se poate servi cu inghetata sau budinca.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina unt zahar zahar brun cuptorul as yena inghetata budinca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1690 viz    0 com
1808 viz    0 com
2446 viz    0 com
2428 viz    0 com
4989 viz    0 com
5702 viz    1 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1805 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034708 (s)