News Flash:

Prajitura cu cirese

3 Iulie 2012
2615 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6663 RON (0.0000)
USD: 4.0270 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1.2 kg cirese fara samburi
75 g faina
50 g unt
2 linguri zahar
55 g zahar brun
50 g fulgi de ovaz

Mod de preparare:

Prima data se incinge cuptorul la 180 grade, apoi se pun la fiert ciresele cu 2 linguri de apa. Dupa vreo 8 minute se pune zahar si se mai lasa inca 5 minute. Separat se amesteca faina cu untul, apoi cu zaharul brun si cu fulgii de ovaz. Punem ciresele intr-un vas yena si presaram aluatul sfaramicios pe deasupra. Se da la cuptor timp de 25 de minute. Se poate servi cu inghetata sau budinca.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina unt zahar zahar brun cuptorul as yena inghetata budinca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1639 viz    0 com
1753 viz    0 com
2392 viz    0 com
2323 viz    0 com
4929 viz    0 com
5313 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1936 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033788 (s)