News Flash:

Prajitura cu cirese

30 Mai 2016
12242 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 oua medii
100 ml apa
150 gr zahar pudra
200 gr faina de grau
80 ml ulei de gatit
1 lingurita praf de copt
250 gr cirese (fara samburi)
foarte putina sare

Mod de preparare:

1. Separa ouale si bate spuma albusurile cu praful de sare.
2. Mixeaza galbenusurile cu apa si zaharul, apoi adauga uleiul. Omogenizeaza.
3. Incorporeaza albusurile si faina in ploaie (amestecata cu praful de copt). Omogenizeaza cu o spatula.
4. Tapeteaza o tava cu hartie de copt si pune compozitia in ea. Ar fi bine sa ai tava mai inalta.
5. Presara ciresele si baga in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 25-30 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajitura cirese tarta cirese prajitura usoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1176 viz    1 com
11307 viz    0 com
4025 viz    0 com
4314 viz    2 com
1730 viz    0 com
1069 viz    0 com
8928 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1749 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024581 (s)