News Flash:

Prajitura cu cirese

30 Mai 2016
12555 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 oua medii
100 ml apa
150 gr zahar pudra
200 gr faina de grau
80 ml ulei de gatit
1 lingurita praf de copt
250 gr cirese (fara samburi)
foarte putina sare

Mod de preparare:

1. Separa ouale si bate spuma albusurile cu praful de sare.
2. Mixeaza galbenusurile cu apa si zaharul, apoi adauga uleiul. Omogenizeaza.
3. Incorporeaza albusurile si faina in ploaie (amestecata cu praful de copt). Omogenizeaza cu o spatula.
4. Tapeteaza o tava cu hartie de copt si pune compozitia in ea. Ar fi bine sa ai tava mai inalta.
5. Presara ciresele si baga in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 25-30 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajitura cirese tarta cirese prajitura usoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1314 viz    1 com
11534 viz    0 com
4263 viz    0 com
4507 viz    2 com
2029 viz    0 com
1214 viz    0 com
9334 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013410 (s)