News Flash:

Prajitura cu ciocolata si migdale

22 Februarie 2016
1860 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gr unt moale
140 gr zahar
400 gr migdale sau faina de migdale
140 gr ciocolata neagra
25 gr faina 00
8 gr praf de copt
1 varf de cutit de sare
3 galbenusuri
6 albusuri
coaja de la o portocala
50 ml suc de portocale

Mod de preparare:

1. Mixeaza galbenusurile cu zahar, apoi incorporeaza coaja de portocala.
2. Pune dupa aceea sucul de portocala, ciocolata topita la bain-marie, untul, migdalele, faina si praful de copt. Omogenizeaza.
3. Bate spuma albusurile cu putina sare.
4. Incorporeaza albusurile in mixul cu ciocolata, cu ajutorul unei spatule.
5. Tapeteaza cu hartie de copt o tava, presata putina faina si pune compozitia in ea.
6. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 20 de minute.
7. Serveste cu zahar pudra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajitura ciocolata prajitura migdale prajitura usoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

14346 viz    2 com
12908 viz    1 com
3415 viz    0 com
2146 viz    0 com
3077 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1694 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019420 (s)