News Flash:

Prajitura cu ciocolata si dulceata

19 August 2011
1131 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura cu ciocolata si dulceata
Ingrediente: 100 gr de ciocolata din comert, neagra si cu 70% cacao 100 gr de unt 2 oua 120 gr de zahar 3 linguri cu faina dulceata (de preferat usor amaruie - cirese amare, mure, afine) Mod de preparare: Se topeste ciocolata in bain-marie si se adauga untul. Separat, se bat bine cele doua oua cu zaharul si pun, amestecand continuu, peste prima compozitie, cea de ciocolata cu unt, dupa ce aceasta s-a racorit putin. La final se adauga faina, amestecand usor, dar pana la omogenizarea completa. Aluatul se lasa la frigider cel putin doua ore. Apoi se imparte in patru si se asaza, pe rand, cu mana, fiecare bucata intr-o tava de chec, alternand, intre straturi, cate o lingurita - doua cu dulceata. Se coace maxim 15 minute, in cuptorul incalzit, la 180 de grade (foc mediu). sursa articol: http://retete.eva.ro sursa fotografie: http://www.retetemancare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

frisca lichida dulciuri faina rooibos unt oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

875 viz    0 com
1234 viz    0 com
1513 viz    0 com
1169 viz    0 com
1315 viz    0 com
1072 viz    0 com
1201 viz    0 com
1281 viz    0 com
934 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1607 (s) | 37 queries | Mysql time :0.022729 (s)