News Flash:

Prajitura cu ciocolata si crema de menta

1 Aprilie 2011
5707 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura cu ciocolata si crema de menta
Ingrediente: Pentru blat 125g unt 8 linguri zahar 8 linguri faina 5 oua 1 lingurita praf de copt 3 linguri cacao Crema 200 g unt 150 g zahar pudra menta proaspata 3 linguri zahar Glazura 100 g ciocolata amaruie 25 ml smantana dulce Mod de preparare: Blatul: Zaharul se mixeaza cu untul. Se adauga ouale, faina cernuta cu praful de copt si cacaua. Compozitia obtinuta se coace într-o tava tapetata , la 150 Grade C. Când e gata se lasa sa se raceasca. Crema: Untul se mixeaza cu zaharul pudra. Menta se toaca în blender cu 3 linguri zahar si se adauga peste unt. Se amesteca  bine. Glazura: Ciocolata maruntita se topeste cu smântâna. Asamblare: Peste blat se întinde crema apoi glazura. Se orneaza dupa preferinte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chec castane smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2472 viz    0 com
3698 viz    1 com
1472 viz    0 com
1468 viz    0 com
1404 viz    0 com
1382 viz    0 com
1152 viz    0 com
3019 viz    0 com
1525 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1624 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014436 (s)