News Flash:

Prajitura cu ciocolata si crema de branza

13 Ianuarie 2015
51452 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

Pentru baza:
cca 700 gr biscuiti cu graham, maruntiti
230 gr zahar
cca 120 gr unt topit (16 linguri)

Pentru umplutura:
2 oua
230 gr zahar
50 gr faina
putina crema de branza

Pentru glazura:
60 gr unt
cativa fulgi de ciocolata
4 linguri sirop de porumb

Mod de preparare:

Baza:
Amesteca toate ingredientele, pune-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt si baga in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru 7-10 minute. Lasa apoi sa se raceasca.

Umplutura:
Mixeaza toata ingredientele, apoi pune compozitia peste blat si baga iar in cuptorul incins la 170 de grade, de data aceasta pentru 30-35 de minute.

Glazura:
Topeste untul si fulgii de ciocolata in cuptorul cu microunde, omogenizeaza, apoi pune siropul. Toarna compozitia obtinuta peste prajitura scoasa din cuptor si lasata sa se raceasca, dupa care bag-o in frigider.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajituri prajitura ciocolata retete prajituri retete incepatori
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1594 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021305 (s)