News Flash:

Prajitura cu ciocolata la cuptor

30 Ianuarie 2012
4532 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura cu ciocolata la cuptor
Ingrediente:

300 g Philadelphia
90 g biscuiti
45 g unt
3 oua
150 ml smantana acidulata
75 g zahar
15 g faina
22 g cacao
75 g ciocolata amaruie
fructe de padure sau capsuni
 
Mod de preparare:

Intii de toate, topim untul intr-o tigaita la flacara mica, mixam biscuitii si punem peste ei, untul topit. Intr-o forma detasabila de circa 18 cm diametru (a mea a fost mai mare...) in care punem hirtie de copt, rasturnam compozitia de biscuiti si apasam bine pe tot fundul formei, apoi bagam tava in frigider.
Rupem bucatele ciocolata amaruie si o topim pe aburi. Intr-un alt vas, mixam philadelphia cu zaharul pina se omogenizeaza bine. Adaugam smintina (cred ca merge si cu frisca lichida), ouale, mixam si adaugam faina cernuta impreuna cu cacaoa, ciocolata topita si amestecam bine ingredientele.
Rasturnam compozitia in tava peste baza de biscuiti, nivelam si bagam tava in cuptorul preincalzit la 160 grade timp de 45 de minute. Lasam sa se raceasca, daca dorim putem presara un pic de cacao si decoram cu fructele de padure.
Prajitura cu ciocolata la cuptor pregatita de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

philadelphia biscuiti unt oua smantana acidulata zahar faina cacao
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3684 viz    0 com
2444 viz    0 com
6894 viz    0 com
1917 viz    0 com
1290 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1560 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018783 (s)