News Flash:

Prajitura cu ciocolata in doua culori

5 Februarie 2016
4083 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

un blat de tort
cateva picaturi de lichior (optional)
1 borcan de Nutella
230 gr fulgi de ciocolata
cca 110 gr ciocolata alba

Mod de preparare:

1. Taie blatul in doua pe latime.
2. Pe o jumatate de blat picura lichior, apoi intinde Nutella.
3. Rupe ciocolata alba in bucatele.
4. Presara ciocolata alba peste Nutella si acopera cu a doua jumatate de blat.
5. Topeste fulgii de ciocolata si acopera cu ei prajitura.
6. Pentru decor poti adauga si firimituri de la ciocolata alba.
Poti, de asemenea, sa inlocuiesti ciocolata alba din interior cu cea neagra, pentru ca pe prima sa o folosesti la decorat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajitura ciocolata blat prajitura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1604 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019391 (s)