News Flash:

Prajitura cu ciocolata alba si glazura de lamaie

4 Mai 2017
1285 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

125 gr unt
25 ml smantana
200 gr ciocolata alba
200 gr caise deshidratate
250 gr biscuiti sfaramati
130 gr de fulgi de cocos

Pentru glazura:
25 gr unt topit
2 linguri de zeama de lamaie
350 gr zahar pudra

Mod de preparare:

Se amesteca untul si smantana la foc mic, apoi se adauga ciocolata alba, dupa ce luam vasul de pe aragaz. Adaugam caisele, biscuitii sfaramati si fulgii de cocos, dupa ce compozitia devine omogena. Amestecul obtinut se aseaza uniform intr-un vas intins, pe care il dam la rece timp de o ora. Intre timp pregatim glazura, amestecand untul topit cu zeama de lamaie si zaharul pudra. Mixeaza aceasta compozitie pana devine omogena. Scoatem prajitura din frigider, peste care asezam glazura obtinuta.

Citeste si Checul cu lamaie si iaurt este cel mai bun chec din lume! Reteta este floare la ureche!

La final, taiem desertul dupa bunul plac si il ornam cu inimioarele colorate Margaritar. Dragostea pentru cei apropiati se simte in deserturile pregatite cu Margaritar, care ne-a si recomandat aceasta reteta simpla si  delicioasa.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajitura ciocolata prajitura glazura glazura lamaie
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1842 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022246 (s)