News Flash:

Prajitura cu ciocolata alba

6 Iulie 2016
39883 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

125 gr unt
50 ml smantana pentru gatit
200 gr ciocolata alba
190 gr caise uscate
250 gr biscuiti sfaramati
130 gr fulgi de cocos

Pentru glazura:
25 gr unt
350 gr zahar pudra
2 linguri de zeama de lamaie

Mod de preparare:

Prepara la foc mic untul si smantana pentru gatit. Dupa topire, ia vasul de pe foc si adauga ciocolata alba. Se amesteca pana la omogenizare, apoi se pun si restul ingredientelor(caisele uscate, biscuitii sfaramati si fulgii de cocos).
Compozitia se lasa la rece timp de o ora. In acest timp, prepara glazura intr-un bol. Se combina untul topit, zeama de lamaie si doua linguri de apa calda. Foloseste mixerul pentru a amesteca glazura, adaugand si zaharul pudra. Scoate prajitura din frigider si adauga glazura pe suprafata acesteia, dupa bunul plac.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajitura ciocolata prajitura cocos
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1554 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019145 (s)