News Flash:

Prajitura cu ciocolata

8 Februarie 2013
2613 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

225 gr de ciocolata neagra (70% cacao)
60 gr faina
85 gr unt
100 gr zahar
3 oua
1/4 lingurita de sare
cateva picaturi extract de vanilie

Mod de preparare:

Puneti ciocolata la topit intr-un castron, la bain-marie, adaugati untul cand aceasta s-a topit si amestecati pana obtineti o crema omogena. Intr-un castron separat puneti ouale, zaharul, sarea si extractul de vanilie si bateti-le bine cu un mixer pana cand se transforma intr-o crema albicioasa cu un volum de doua ori mai mare. Turnati crema de ciocolata, apoi faina si amestecati usor cu o spatula. Preincalziti cuptorul la 180 grade. Pregatiti o tava 20*28 cm, acoperiti-o cu hartie de copt si ungeti hartia cu putin unt. Turnati aluatul in tava si introduceti la cuptor pentru 25-30 de minute. Facem testul clasic al scobitorii pentru a verifica daca prajitura este gata. In final trebuie sa iasa o prajitura de ciocolata delicioasa.

Prajitura cu ciocolata recomandata de fraiche-bistro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciocolata neagra faina unt zahar oua sare castron bain-marie mixer cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1725 viz    0 com
1731 viz    0 com
1513 viz    0 com
2608 viz    0 com
1648 viz    0 com
1957 viz    0 com
2426 viz    0 com
2234 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1529 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026808 (s)