News Flash:

Prajitura cu capsuni si ciocolata

4 Februarie 2016
1658 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca 350 gr faina alba
1 lingurita jumatate praf de copt
1/8 lingurita sare
3 linguri unt nesarat si mai moale
3 linguri iaurt grecesc
230 gr zahar
1 ou mare
110 ml lapte
1 lingurita extract de vanilie
cca 75 gr fulgi de ciocolata
450 gr capsuni injumatatite

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius.
2. Tapeteaza o tava cu hartie pergament.
3. Unge cu unt o tava de copt.
4. Trece prin sita faina, praful de copt si sarea. Amesteca bine.
5. In alt bol amesteca untul cu iaurtul grecesc si 230 gr zahar. Mixeaza la viteza medie, dar nu mai mult de 2 minute.
6. Redu viteza, adauga oul, mixeaza, apoi pune laptele si vanilia.
7. Dupa 1 minute pune si mixul cu faina. Omogenizeaza.
8. Adauga dupa aceea fulgii de ciocolata (pastreaza cativa).
9. Transfera compozitia in tava.
10. Aranjeaza capsunile cu partea taiata in jos, presara restul de fulgi de ciocolata si baga tava in cuptor pentru circa o ora.
11. Cine doreste, cu 5-10 minute inainte de a scoate tava, poate sa mai presare niste fulgi de ciocolata.
12. Lasa prajitura cu capsuni sa se raceasca in tava, pentru a se desprinde mai usor de hartia pergament.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto


prajitura capsuni prajitura tava prajitura cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1493 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018703 (s)