News Flash:

Prajitura cu capsuni

27 Iulie 2012
2118 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g faina
300 ml smantana
1 lingurita esenta de vanilie
250 g zahar
coaja rasa de la o lamaie
1 pliculet praf de copt
3 albusuri
sucul de portocale
coaja rasa de la o portocala

60 ml suc de lamaie

Pentru topping:

400 g capsuni taiate in sferturi pe lungime
2 linguri suc de portocale
2 linguri zahar pudra

Mod de preparare:

Se unge cu unt o forma de tort si se incinge cuptorul la 180 grade. Se bate smantana cu esenta de vanilie si 175 g. Se adauga faina, coaja de fructe si praful de copt. In alt bol se bat albusurile spuma si apoi se incorporeaza in compozitia cu faina. Se pune aluatul in tava si se niveleaza, apoi se da la cuptor pentru 50 de minute.
In acest timp se pregateste toppingul, amestecand toate ingredientele intr-un bol (le lasam sa stea asa timp de o ora). Dupa ce prajitura s-a racit complet se toarna peste ea un mix format din suc de lamaie, coaja de lamaie, suc de portocale si zahar, pregatit 3 minute la foc mic.
Se decoreaza cu cateva capsuni.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina smantana zahar albusuri capsuni zahar pudra tava cuptor format
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2149 viz    0 com
2119 viz    0 com
2207 viz    0 com
1788 viz    0 com
1216 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1600 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026981 (s)