News Flash:

Prajitura cu capsuni

5 Mai 2011
2623 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura cu capsuni
Ingrediente: 1 kg de capsuni proaspete 1/2 ceasca zahar 2 1/4 cesti de faina 2 lingurite praf de copt 2 lingurite esenta de vanilie 1/4 lingurita de sare 1/2 ceasca de unt 1 ou 2/3 ceasca de lapte 2 cesti cu frisca Mod de preparare: 1.Taie capsunile felii si amesteca-le cu 1/2 ceasca de zahar. 2. Intre timp, incalzeste cuptorul la 220 grade C. Unge o tava cu putin ulei, apoi tapeteaz-o cu faina. 3. Intr-un castron mediu, amesteca faina, praful de copt, 2 linguri de zahar (sau mai mult, dupa cum doresti) si sarea. Topeste untul si adauga-l in vas. Incorporeaza apoi oul batut si laptele si amesteca pana se omogenizeaza. 4. Pune compozitia in tava si las-o sa se coaca in cuptorul incins pret de 15-20 de minute. Dupa ce s-a copt, scoate tava din cuptor si lasa blatul sa se raceasca partial. 5. Cand inca nu s-a racit complet, taie usor blatul pentru a forma doua straturi. Pune o parte a capsunilor zaharisite pe stratul de jos, iar restul deasupra blatului. Orneaza prajitura cu frisca!
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chec cirese
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1952 viz    0 com
1722 viz    0 com
2702 viz    0 com
2090 viz    0 com
1389 viz    0 com
3442 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1375 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013458 (s)