News Flash:

Prajitura cu caise si vanilie

4 Martie 2013
3094 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura faina
425 g jumatati de caise
1 ou batut
55 g zahar
200 g smantana
60 ml smantana lichida
1 lingurita esenta de vanilie

Mod de preparare:


Incingem cuptorul la 200 grade. Ungem 4 vase termorezistente. Impartim caisele in cele 4 vase. Intr-un bol amestecam zaharul si faina. Incorporam treptat si smantana. Adaugam smantana dulce, oul si vanilia si turnam crema obtinuta in vase. Amestecam compozitia bine si o turnam apoi in cele 4 boluri. Bagam vasele la cuptor timp de 15 minute. Lasam sa se raceasca inainte de servire.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina caise ou batut zahar smantana smantana lichida crema obtinuta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1702 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026102 (s)