News Flash:

Prajitura cu caise si vanilie

22 Aprilie 2014
1596 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingurita esenta de vanilie
425 g jumatati de caise
1 ou batut
55 g zahar
200 g smantana
1 lingura faina
60 ml smantana lichida

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 200 grade. Ungem 4 vase termorezistente. Impartim caisele in cele 4 vase. Intr-un bol amestecam zaharul si faina. Incorporam treptat si smantana. Adaugam smantana dulce, oul si vanilia si turnam crema obtinuta in vase. Amestecam compozitia bine si o turnam apoi in cele 4 boluri. Bagam vasele la cuptor timp de 15 minute. Lasam sa se raceasca inainte de servire.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete prajituri retete caise
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

9776 viz    0 com
5099 viz    0 com
4210 viz    0 com
1066 viz    0 com
1090 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1992 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029647 (s)