News Flash:

Prajitura cu caise si coaja de portocale

1 Martie 2013
6186 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g faina
800 g caise din compot
1 ou batut
1 lingurita coaja de portocala data prin razatoare
2 lingurite zahar
100 g unt
80 ml lapte

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 180 grade. Ungem 4 boluri. Amestecam caisele si coaja de portocala si le punem in boluri. Amestecam faina cu zaharul in alt bol si adaugam apoi untul. Amestecam untul cu faina pana cand obtinem un aluat sfaramicios. In alt bol amestecam oul cu laptele si-l turnam peste faina. Framantam pana se amesteca bine. Punen compozitia obtinuta peste caise si bagam la cuptor timp de 35 de minute. Se poate servi cu frisca.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina ou batut zahar unt lapte boluri aluat sfaramicios cuptor frisca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1818 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032654 (s)